Over ons............

Waarom voor ons kiezen ?

Het bedrijf YasClean, gespecialiseerd in schoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren, biedt haar diensten aan in heel België, maar ook overal in België.

  • Vertrouwen
  • Efficiëntie
  • Kwaliteitsservice
  • Gekwalificeerde medewerkers
Onze dienstens

............ONZE BESTE DIENSTEN............

Onze diensten

Gemeenschappelijke reiniging

Voor zowel het onderhoud als de schoonmaak van de gemeenschappelijke gebouwen staat New ProClean voor u klaar. Inderdaad, onze experts beantwoorden nauwkeurig al uw vragen in het Brussels Gewest, maar ook overal elders in België..

Lees verder

Klassieke schoonmaak

Met jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak gaan de teams van New ProClean de schoonmaak van woningen, kantoren, winkels en andere gebouwen voor hun rekening nemen.

Lees verder

Reiniging voor werfdoeleinden

Ben je net klaar met je verbouwing? Heeft u een zeer specifieke schoonmaak aan ons te vragen? Moet u verhuizen en wilt u professionals inhuren om uw huis schoon te maken ?

Lees verder

Schoonmaken na verhuizing

Moet u verhuizen en wilt u professionals inhuren voor uw schoonmaak? Of u nu een professional of een particulier bent, wij zorgen voor alles.

Lees verder

Vervanging van de huismeester

Is uw conciërge net ziek geworden of gaat u op vakantie? Veelzijdig, wij bieden u een tijdelijke vervangingsservice aan. We bieden dan beveiligingsdiensten, nemen de sleutels over, enz.

Lees verder

Schoonmaken na brand

Heeft u een pand of een huis en bent u net het slachtoffer geworden van een brand? Heeft u moeite om te weten waar u moet beginnen en wilt u gekwalificeerde mensen inhuren om voor het opruimen te zorgen?

Lees verder

Vraag een gratis offerte aan!

............VRAGEN / ANTWOORDEN............

FAQ

Zowel voor bedrijven van elke omvang als voor particulieren biedt ons bedrijf een volledig assortiment schoonmaak- en onderhoudsdiensten, evenals vele aanvullende facilitaire en renovatiediensten. We staan ​​klaar om zo snel mogelijk op uw behoeften te reageren.
Neem contact met ons op via deze link wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte zodat u onze scherpe prijzen kunt ontdekken. Neem voor alle andere vragen contact met ons op via 04 78 28 65 01 of stuur ons een e-mail info@yasclean.be
Onze medewerkers zijn geschoold in reinigingstechnieken. Daarnaast heeft het merendeel van onze medewerkers al ervaring bij andere opdrachtgevers. Nieuwe medewerkers ontvangen werkbladen waarin de technieken worden uitgelegd die moeten worden gevolgd om kwaliteitsdiensten te garanderen. Ten slotte streven onze kwaliteitsmanagers ernaar om elke persoon een volledige briefing te geven bij het starten van een nieuw project.
We kunnen inderdaad vervangend schoonmaakpersoneel leveren, ongeacht de duur van de afwezigheid.